Hett tips

Ett tips till ert bröllop, eller kanske en fest är den fantastiska engångs kameran, man hinner ju inte vara på alla ställen samtidigt och missar säkert en hel del under kvällen så placera ut några kameror på borden och föreviga ögonblicken du missar ;)


Kommentarer
Postat av: Maddox

hehe, jo det är ju sant ^^

Men jag tycker om våren mest iaf =P



Jo, jag tror också det =( Hur många som helst som är sjuk.. Men det hör väl årstiden till. Våren och hösten brukar ju vara dom årstiderna de flesta blir sjuka =S

Hoppas att ni är friska nu.. Annars får ni krya på er!



Läste ditt nyaste inlägg. Jag tror egentligen inte att det är så bra att ha engångskameror.. Tror ärligt talat att det skulle bli ett fåtal kort knäppta på varje kamera.. Vi var på ett bröllop där alla som hade kameror med sig fick skicka korten till brudparet =) Får de flesta har ju med sig digitalkameran =) Fast å andra sidan så kan man ju ha ett fåtal engångskameror stående ^^

En annan grej jag såg var att det var dom som hade en filmkamera så fick man gå in i ett rum och säga en hälsning till brudparet. Så skulle jag vilja ha =)

2010-09-06 @ 17:47:43
URL: http://madeleneutani.blogg.se/
Postat av: Anonym

hehe jag tyckte det var smart, fina var de med!!

2010-09-07 @ 09:13:30
Postat av: Maddox

Jo, men det borde ju räcka =)



Hehe, jadu =S Kan du definiera den frågan? =P

Ne, men det vi har hunnit göra är halva gästlistan (sambon ska komplettera med dom han vill ha med) börjat med inbjudningskorten (är bara innehållet kvar) spånat på hur jag vill ha tackkorten, vi har bestämt mat, "bokat" håruppsättning, sminkning, bartender och fotograf, bestämt tema (lila, guld och vitt), kyrka är bokad, allting förutom min klänning är köpt till mig, tärnor är tillfrågade (ej mashallkarna)..

Gah, jag blir faktiskt lite galen på att det är jag som får göra allting.. Min karl har bara hjälpt till med inbjudningskorten och det var pga jag verkligen tjatade och nästan började grina.. Är din karl också så? Typ tror att allt ska lösa sig sista veckan?

2010-09-07 @ 12:56:30
URL: http://madeleneutani.blogg.se/
Postat av: Maddox

Vi vet inte riktigt än vad det blir för mat. Först hade vi tänkt grillbuffé. Men Glenns pappa tyckte det var för mycket jobb. Så vi tror att det blir exotisk planka =) Min systersond tjej är konditor så jag funderar på att muta henne till att baka den. =D Annars hade vi tänkt att ha efterrättsbuffe, typ med små snapsglas med chokladpudding, hemmagjorda praliner och sånt.

Ja, det behöver ju inte vara nån trerättersmiddag. Jag tror gästerna blir mätta iaf =)

Har du varit och sett ut nån tårta eller ska ni baka själva?

Haha, jaså? Du är lite av en bridezilla? ^^ Jag tror du flesta tjejer blir så =P Är också en sån som vill ha saker gjort på en gång.. En av anledningarna till att jag tror Glenn låter mig göra det mesta är pga att jag är ett controlfreak =P Jag har sagt att om jag inte är nöjd så får vi göra om allting =P Men jag tror jag ska sätta mig och göra en lista över saker som G ska få göra, jag tror han lättare kan se över vad som behövs göra.. Han är inte en sån som tar hand om saker på eget bevåg hehe våran toalettstol har tex varit trasig i ½ år ^^ Hehe, det blev lite klagande där märkte jag =P Han har bra sidor också =D Han är mer den personen som kan lite om allt när det gäller teoretiska saker istället =) Hur träffades du och din kille? Var det kärlek vid första ögonkastet? Hur gamla är ni?

2010-09-09 @ 02:54:15
URL: http://madeleneutani.blogg.se/
Postat av: Emma | Fotoblogg & vardagsliv + massa mer

Hej sötnos!

allt bra med dig?



Nu är jag tillbaka (100%) och svarar just på din kommentar. Hoppas du vill fortsätta ha kontakt med mig och kika in i min blogg då och då när jag uppdaterar om bland annat fotografering jag haft, bilder jag fotat, musik osv. Jag kommer inom kort att skaffa en blogglovin och kanske du vill lägga till mig där?



Puss!

2010-09-16 @ 20:22:20
URL: http://emmaeriica.webblogg.se/
Postat av: Maddox

Hej ursäkta att jag inte har svarat tillbaka på länge =) Har varit sjuk så jag har typ bara varit in och uppdaterat lite på min blogg =)



Hehe, det låter fantastiskt! =)

Hade ni bestämt att ni skulle åka dit eller var det bara en sån spontan-grej?

Tänk att man kan hitta nån som är ens själsfrände på så "udda" ställen =)

Jag och min karl umgås i samma gäng och hade hade bott här i stan i ca 2 år, men vi hade aldrig träffat på varandra. Vi hade blivit bjudna på samma fester och så, men alltid gått om varandra. En kväll tjatade en kompis och hennes kille med mig till en fest typ 2 mil ut i skogen och jag var väl inte sådär sugen på att följa med, med gjorde det tillslut. Kompisen och hennes kille stack efter kanske en timme och lämnade mig ensammen där. Men jag träffade på några bekanta och dansade lite och så. Sen skulle jag gå till "baren", men det var lite trångt så jag väntade på att killen som stod där skulle gå ut och han väntade väl på att jag skulle gå in. Mer än så minns jag inte. Men den killen är min m2b nu =D

2010-09-17 @ 04:02:04
URL: http://madeleneutani.blogg.se/
Postat av: elle

I Bivaröd ;D

2010-09-27 @ 18:47:33
Postat av: Millah

Hej =) Allt bra?

Är du tävlingsintresserad?



Jag har iaf igång massa tävlingar & det kommer in nya hela tin.



Var gärna med & tävla =)

--> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad så ber jag verkligen så hemskt mycket om ursäkt..



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2010-09-30 @ 12:39:36
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera här:

Ditt namn:
Stammis?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Du glömmer väl inte att skriva in din bloggadress?

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0