och livet fortsätter...


Livet från att "bara" vara sambo och förlovad tills att vara gift har inte förändrat oss mer än att våra liv fortsätter, precis som vanligt fast lite lyckligare och lite gladare, eller jätte!

Det vi strävar efter nu är att hinna med en smekmånad, men inte detta året, för det har vi haft fullt redan sedan förra året, tiden räcker ju inte till åt allt vi vill göra.

Vi har båda två haft svårt att återuppta verkligenheten sedan all stress och den mest hektiska perioden i vårat liv. Inte bara med bröllopet utan två flyttar inom loppet på knappt 6 veckor, precis innan bröllopet.
Det slet på oss väldigt mycket så precis nu har vi tagit tag i att börja sälja av våra inköp till bröllopet som stod i hörnet långt innan vi gifte oss och ända tills nu, nu får vi bara hoppas att vi kan bli av med alla grejerna, för de har allt stått i det där hörnet tillräckligt länge nu ;) hehe.

Har en del vi måste ta tag i, typ tackkort, bild till det och adressletande.
Bilder från fotografen som vi ännu inte fått alla vi bett om, men skam den som ger sig.

Tänke jag skulle göra iordning en kategori med bara bröllopsrelaterat och ev. börja blogga igen allmänt.
Vi får se!!



Kommentarer
Postat av: Jannika, mamma till Jillian

Nu är jag också gift om du missat! haha:D

2011-07-23 @ 11:10:38
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/
Postat av: Rosanna (Fru R)

Åh, vilket fint monogram. Får jag fråga hur du har gjort det? jag är själv på jakt efter något liknande men är inte så specielt kunnig när det gäller sånt :/ Jag läser gärna din blogg i framtiden, även om den bara blir allmän :)

2011-07-25 @ 17:02:01
URL: http://forbetterandforworst.blogg.se/

Kommentera här:

Ditt namn:
Stammis?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Du glömmer väl inte att skriva in din bloggadress?

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0